İSMAİL BOĞA - Okul Müdürü

1978 Tarihinde Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu Manisa’da okumuş, liseyi ise İzmir’de tamamlamıştır. Liseyi bitirdikten sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesinden mezun olduktan sonra 17.09.2001 tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak ilk görevine başlamıştır. Hatay, Gaziantep, Diyarbakır ve Kocaeli illerinde öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2008 yılından bu yana okul yöneticisidir. Kocaeli ilinin Gebze, Derince ve Körfez ilçelerinde okul müdürü, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcısı olarak vazifelerde bulunmuştur. Hala okul müdürü olarak görevine devam etmektedir. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümlerini bitirmiştir. Evli 2 çocuk babasıdır.